Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen fredag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

 

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

«SMØRREBRØD»

Vi anbefaler 2-3 pr person //

 

KALD

BETER
fetaost / hasselnøtter / bringebær
(HV/M/E/HAS)
85,-

MATJESSILD
marinert egg / dill / nøttesmør
(E/HV/M)
95,-

TARTAR AV OKSE
(E/HV/SEN)

kapers / urtemajo / pepperrot
95,-

HÅNDPILLEDE REKER
(HV/SH/E)
sitronmajones / egg / dill
120,-

/

 VARME

«BUTCHERS CUT»
 sopp / brønnkarse / rødløk
(M/HV/SU/SEN)
120,-

FRITERT RØDSPETTE
remoulade / dill / eple
(HV/M)
120,-

/

 SIDES

MAJONES 
gressløkmajones, sitronmajones eller hasselnøttmajones
(E/HAS)
35,-

MARINERTE OLIVEN
75,-

FRITERTE MANDLER
75,-

EKEBLADSALAT MED SENNEPSVINAIGRETTE
(SEN/S)
55,-

HJEMMELAGET PICKLES // 
65,-

/

 ANNET GODT

ØSTERS X 3
citronette / eplegranité
(S/BL)
145,-

TRONFJELL CROQUETTER
3 stk.
(HV/M/SUL)
105,-

NORSK CHARCUTERIE
Utvalg av norsk spekemat
(HV)
165,-

NORSKE OSTER
marmelade / f rukt, -og nøttebrød

(HV/S/M)
165,-

/

 SØTT

BELGISK VAFFEL
Bringebær / Havre- is
(HV/M)
120,-

/

ALLERGENER

BL/BLØTDYR SH/SKALLDYR E/EGG
HV/HVETE BY/BYGG RU/RUG HA/HAVRE 
M/MELK SEL/SELLERI SEN/SENNEP
S/SVOVEL SOY/SOYA SAN/SPOR AV NØTTER 
HAS/HASSELNØTT MAN/MANDEL

/

Fyr-ikon-oransje-2

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI
& BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

ÅPNINGSTIDER

Lunsj:
fre–lør:
12.00 - 16.00


Middag:
man–lør: 17.00 - 00.00
fre: 16.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)

søn: stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
tors–lør: 12.00–01.00

(kjøkkenet har en pause mellom
16.00 og 17.00 og stenger kl. 22.00)
Søndag stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00 og stenger kl. 23.00)
søndag er hviledag

ÅPNINGSTIDER

man–tors: 12.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
fre–lør: 12.00–00.00

(kjøkkenet stenger kl. 21.30)
søndag 30.5 holder vi åpent fra 12-20

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram