Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

 

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

«SMØRREBRØD»

Vi anbefaler 2-3 smørrebrød pr pers

 

KALDE

BETER
ferskost / honning / hasselnøtter / mørkt rugbrød
80,-

MATJESSILD
marinert egg / dill / brunet smør / mørkt rugbrød
90,-

TARTAR PÅ OKSE
kapers / estragonmajones / pepperrot / landbrød
90,-

/

 VARME

SKINNSTEKT ISHAVSRØYE
potet / rømme / krondill / crunchy grønnsaker / mørkt rugbrød
115,-

´STEAK SANDWICH´
grillet slakterbiff / stuet sopp / sennep / løk / landbrød
115,-

/

 SIDES

MAJONES TILSMAKT BRUNET SMØR
35,-

HUSETS PICKLES
55,-

MARINERTE OLIVEN
65,-

BLADSALAT MED SENNEPSVINAIGRETTE
55,-

GRILLET HJERTESALAT 
ramsløk / ristet mandel
75,-

/

 ANNET GODT

ØSTERS X 3
citronette / hylleblomstgranité
130,-

IBERICO BELLOTA 48 MND
grillet slakterbiff / stuet kantarell / sennep / løk / landbrød
50g / 175,-

NORSKE OSTER
tomatmarmelade / frukt,- og nøttebrød
160,-

/

 SØTT

KOS TIL KAFFEN
35,-

NYSTEKT BELGISK VAFFEL
melkesjokoladeis / sjokoladesmuler
115,-

Fyr-ikon-oransje-2

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI
& BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.30

(kjøkkenet tar en pause mellom
16.00-17.00, og stenger kl. 23.30)

Søndag stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
tors–lør: 12.00–01.00

(kjøkkenet har en pause mellom
16.00 og 17.00 og stenger kl. 22.00)
Søndag stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00 og stenger kl. 23.00)
søndag er hviledag

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.30

(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00, og  stenger kl. 23.30)
søndag er hviledag

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram