Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

 

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

Lunchen er åpen torsdag til lørdag fra 12-16

"Velkommen til"

«SMØRREBRØD»

Vi anbefaler 2-3 smørrebrød pr pers

 

KALDE

BETER
fetaost / hasselnøtter / bringebær
85,-

MATJESSILD
marinert egg / dill / nøttesmør
95,-

TARTAR AV OKSE
kapers / urtemajo / pepperrot
95,-

/

 VARME

SVINEKNOKE TERINNE
 sopp / syltet agurk / sennepkarse
120,-

RØKT ISHAVSRØYE
syltet løk / potet / hovmestersaus
120,-


KYLLING
karri / eple / sellerirot
120,-

/

 SIDES

NØTTESMØR MAJONES
35,-

MARINERTE OLIVEN
65,-

BLADSALAT MED SENNEPSVINAIGRETTE
55,-

/

 ANNET GODT

ØSTERS X 3
citronette / eplegranité
130,-

IBERICO BELLOTA 48 MND
50g / 175,-

NORSKE OSTER
marmelade / f rukt , -og nøttebrød 
160,-

/

 SØTT

DAGENS DESSERT
120,-

Fyr-ikon-oransje-2

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI
& BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet stenger kl 22.30)
(Det er en liten pause for omrigg på kjøkken
mellom kl. 16 og 17)
søn: Hvildag

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
tors–lør: 12.00–01.00

(kjøkkenet har en pause mellom
16.00 og 17.00 og stenger kl. 22.00)
Søndag stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00 og stenger kl. 23.00)
søndag er hviledag

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.30

(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00, og  stenger kl. 23.30)
søndag er hviledag

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram