Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.
Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.
Lunchen er åpen fredag til lørdag fra 12-16.
Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.
Lunchen er åpen fredag til lørdag fra 12-16.
Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.
Lunchen er åpen fredag til lørdag fra 12-16.
Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.
Lunchen er åpen fredag til lørdag fra 12-16.
«SMØRREBRØD»
Vi anbefaler 2-3 pr person //
KALD
BETER
fetaost / hasselnøtter / bringebær
(HV/M/E/HAS)
85,-
MATJESSILD
marinert egg / dill / nøttesmør
(E/HV/M)
95,-
TARTAR AV OKSE
(E/HV/SEN)
kapers / urtemajo / pepperrot
95,-
HÅNDPILLEDE REKER
(HV/SH/E)
sitronmajones / egg / dill
120,-
/
VARME
«BUTCHERS CUT»
sopp / brønnkarse / rødløk
(M/HV/SU/SEN)
120,-
FRITERT RØDSPETTE
remoulade / dill / eple
(HV/M)
120,-
/
SIDES
MAJONES
gressløkmajones, sitronmajones eller hasselnøttmajones
(E/HAS)
35,-
MARINERTE OLIVEN
75,-
FRITERTE MANDLER
75,-
EKEBLADSALAT MED SENNEPSVINAIGRETTE
(SEN/S)
55,-
HJEMMELAGET PICKLES //
65,-
/
ANNET GODT
ØSTERS X 3
citronette / eplegranité
(S/BL)
145,-
TRONFJELL CROQUETTER
3 stk.
(HV/M/SUL)
105,-
NORSK CHARCUTERIE
Utvalg av norsk spekemat
(HV)
165,-
NORSKE OSTER
marmelade / f rukt, -og nøttebrød
(HV/S/M)
165,-
/
SØTT
BELGISK VAFFEL
Bringebær / Havre- is
(HV/M)
120,-
/
ALLERGENER
BL/BLØTDYR SH/SKALLDYR E/EGG
HV/HVETE BY/BYGG RU/RUG HA/HAVRE
M/MELK SEL/SELLERI SEN/SENNEP
S/SVOVEL SOY/SOYA SAN/SPOR AV NØTTER
HAS/HASSELNØTT MAN/MANDEL
/
FYR BISTRONOMI & BAR
Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no
FYR BISTRONOMI
& BAR
Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no
FYR BISTRONOMI & BAR
Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no
FYR BISTRONOMI & BAR
Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no
ÅPNINGSTIDER
Lunsj:
fre - lør: 12.00 - 16.00
Middag:
man–tor: 17.00 - 00.00
fre: 16.00 - 00.00
lør: 17.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
søn: stengt
ÅPNINGSTIDER
Lunsj:
fre - lør: 12.00 - 16.00
Middag:
man–tor: 17.00 - 00.00
fre: 16.00 - 00.00
lør: 17.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
søn: stengt
ÅPNINGSTIDER
Lunsj:
fre - lør: 12.00 - 16.00
Middag:
man–tor: 17.00 - 00.00
fre: 16.00 - 00.00
lør: 17.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
søn: stengt
ÅPNINGSTIDER
Lunsj:
fre - lør: 12.00 - 16.00
Middag:
man–tor: 17.00 - 00.00
fre: 16.00 - 00.00
lør: 17.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
søn: stengt