Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

M8A4588

RØYKTE MANDLER
60,-

 

BRØD MED PISKET SMØR
70,-



PUFFET SVOR
rognkjeksrogn / rømme / rødløk
75,-

 

ØSTERS 3 STK
citronette / eplegranité
130,-

/



SKREI
  dashi / kålrot  / kantarell
150,-

JOSPERBAKT KVEITE
jordskokk / laubær / syltet agurk
175,-

SJØKREPS FRA FRØYA
estragonsmør / surdeigsbrød
190,-

YTREFILET 'WAGYU'
stekt på saltstein med umami dip 
100g / 240,-
+ grønnsaker 150,-

CAVATELLI
Hanasand-tomater / sopp / Holtefjell XO
155,-

GRILLET LAM FRA LOM 
skorsonnerot / sortkål
fermentert hvitløk
175
,- 

SELLERIROT
kvede / wagyu-bacon / grillet fløte
145,-

GRILLET TØRRMODNET 
ENTRECOTEKAM
rødbeter / gnoccie / kastanje
100g / 250,-

GRILLET TØRRMODNET 
ENTRECOTEKAM FRA TRONDHEIM
rødbete / steinsopp / trøffelsjy
100g / 250,-



/

 

NORSKE OSTER MED GARNITYR OG KNEKKEBRØD 
160,-

HYLLEBÆR
hvit sjokolade / rødbete / kirsebær / mandler
130,-

SJOKOLADE 
hasselnøttpraline / kaffe / sjokolade "bavaroise"
135,- 

SJOKOLADE 
hasselnøttpraliné / kaffe / sjokolade "bavaroise"
135,- 

/

FINANCIER
55,-

FINANCIER
55,-

/

LITT FYR 550,-
Drikkepakke 550,- 

FULL FYR 695,-
Drikkepakke 695,- 

Fyr-ikon-oransje-2

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI
& BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 12.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet stenger kl 22.30)
søn: 12.00-20.00
(kjøkkenet stenger 19.00)

(Kjøkkenet tar en pause mellom 16.00 og 17.00)

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
tors–lør: 12.00–01.00

(kjøkkenet har en pause mellom
16.00 og 17.00 og stenger kl. 22.00)
Søndag stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00 og stenger kl. 23.00)
søndag er hviledag

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.30

(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00, og  stenger kl. 23.30)
søndag er hviledag

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram