Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. 

Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter årstidene og hva vår flotte natur har å tilby. Våre dyktige servtiører vil alltid gi deg rikelig med informasjon om dagens meny og anbefalinger.

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

M8A4588

OBS! MENYEN KAN VARIERE NOE BASERT PÅ SESONGENE.

RØYKTE MANDLER
70,-

 

 

MARINERTE OLIVEN
70,-

 

BRØD MED PISKET SMØR
75,-

 


VAFFEL PÅ FERMENTERT JORDSKOKK
kyllinglever / syltet rabarbra 
75,-

 

ØSTERS 3 STK
citronette / eplegranité
140,-

/



BAKT LYSING
rosenkål /dill / gazpacho på erter

(L)

155,-

BLOMKÅL
kylling skinn / ørretrogn beurre blanc
(L/E)

165,-

SJØKREPS FRA FRØYA
chilli-, og estrgonsmør / grillet surdeigsbrød
(L/SK/HV)

215,-

JOSPERBAKT TORSK
grillet sellerirot / gressløk
hvitvin espuma
(L)

190,-

YTREFILET 'WAGYU'
stekt på saltstein med umami dip 
100g / 360,-
+ grønnsaker 150,-

YTREFILET "WAGYU"
stekt på saltsten og servert med umami-dip 100g / 360,-
+ legge til grønnsaker
(SOY/E/HV)

160,-

GRILLET "BUTCHERS CUT"
jordskokk / kål / sauce Japonaise
(L/SOY)

195,-

YTREFILET 'WAGYU'
stekt på saltstein med umami dip 
100g / 360,-
+ grønnsaker 150,-

"BRENNENDE KJÆRLIGHET"
-ET BARDOMSMINNE
lammepølse / potetpuré
syltet rødbet / bacon

(L/SUL)

195,-

 

Spør etter sesongens trøffel - betales pr. 5 gram

/


 

NORSKE OSTER
MED GARNITYR OG KNEKKEBRØD
(N/H/L)

170,-

EPLE FRA HARDANGER
karamel / havre / calvados
(L)

145,-

MACARON
brunost eller gin
(MAN/ E / SUL / L)

1 STK. 40,-

/

LITT FYR 595,-
Drikkepakke 595,- 

FULL FYR 745,-
Drikkepakke 745,- 

Fyr-ikon-oransje-2

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI
& BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

ÅPNINGSTIDER

Lunsj:
fre–lør:
12.00 - 16.00


Middag:
man–lør: 17.00 - 00.00
fre: 16.00 - 00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)

søn: stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
tors–lør: 12.00–01.00

(kjøkkenet har en pause mellom
16.00 og 17.00 og stenger kl. 22.00)
Søndag stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00 og stenger kl. 23.00)
søndag er hviledag

ÅPNINGSTIDER

man–tors: 12.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
fre–lør: 12.00–00.00

(kjøkkenet stenger kl. 21.30)
søndag 30.5 holder vi åpent fra 12-20

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram