Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. 

M8A4588

RØYKTE MANDLER
70,-

 

 

MARINERTE OLIVEN
70,-

 

BRØD MED PISKET SMØR
75,-

 


VAFFEL PÅ FERMENTERT JORDSKOKK
kyllinglever / syltet rabarbra 
75,-

 

ØSTERS 3 STK
citronette / eplegranité
140,-

/



TORSK 42*C
  pepperrot / myse / blåskjell
155,-

KVEITE
eple / kål / laurbærblad
175,-

HØSTENS SKALLDYR
estragonsmør / surdeigsbrød
195,-

YTREFILET 'WAGYU'
stekt på saltstein med umami dip 
100g / 360,-
+ grønnsaker 150,-

YTREFILET 'WAGYU'
stekt på saltstein med umami dip 
100g / 360,-
+ grønnsaker 150,-

CAVATELLI
Hanasand-tomater / skogssopp / vellagret ost
160,-

GRILLET AND FRA GÅRDSAND
rødbete / solbær
sort trompetsopp
195
,- 

SELLERIROT
sprøtt kyllingskinn / hylleblomst / sort trøffel
150,-

GRILLET TØRRMODNET 
ENTRECOTEKAM
løk i variasjon / sherry / beinmarg
100g / 250,-

GRILLET TØRRMODNET 
ENTRECOTEKAM FRA TRONDHEIM
rødbete / steinsopp / trøffelsjy
100g / 250,-



/

 

NORSKE OSTER MED GARNITYR OG KNEKKEBRØD 
160,-

PÆRE
creme fraiche / koriander / karamell
135,-

SJOKOLADE 
hasselnøttpraline / tindvedsorbet / pistasje
140,- 

SJOKOLADE 
hasselnøttpraliné / kaffe / sjokolade "bavaroise"
135,- 

/

"KAFFEKOS"
cookie / parfait på honning og melk
55,-

FINANCIER
55,-

/

LITT FYR 550,-
Drikkepakke 550,- 

FULL FYR 695,-
Drikkepakke 695,- 

Fyr-ikon-oransje-2

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI
& BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

FYR BISTRONOMI & BAR

Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no 

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet stenger kl 22.30)
(Det er en liten pause for omrigg på kjøkken
mellom kl. 16 og 17)
søn: Hvildag

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
tors–lør: 12.00–01.00

(kjøkkenet har en pause mellom
16.00 og 17.00 og stenger kl. 22.00)
Søndag stengt

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00 og stenger kl. 23.00)
søndag er hviledag

ÅPNINGSTIDER

man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.30

(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00, og  stenger kl. 23.30)
søndag er hviledag

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram

SOSIALE MEDIER

Facebook
Instagram