Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby.
Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby.
Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby.
Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby.
Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby.
RØYKTE MANDLER
70,-
MARINERTE OLIVEN
70,-
BRØD MED PISKET SMØR
75,-
VAFFEL PÅ FERMENTERT JORDSKOKK
kyllinglever / syltet rabarbra
75,-
ØSTERS 3 STK
citronette / eplegranité
140,-
/
TORSK 42*C
pepperrot / myse / blåskjell
155,-
KVEITE
eple / kål / laurbærblad
175,-
HØSTENS SKALLDYR
estragonsmør / surdeigsbrød
195,-
YTREFILET 'WAGYU'
stekt på saltstein med umami dip
100g / 360,-
+ grønnsaker 160,-
YTREFILET 'WAGYU'
stekt på saltstein med umami dip
100g / 360,-
+ grønnsaker 150,-
CAVATELLI
Hanasand-tomater / skogssopp / vellagret ost
160,-
BRAISERT OKSEKJAKE
steinsopp / løpstikke
jordskokk
195,-
SELLERIROT
sprøtt kyllingskinn / hylleblomst / sort trøffel
150,-
GRILLET TØRRMODNET
ENTRECOTEKAM
løk i variasjon / sherry / beinmarg
100g / 270,-
GRILLET TØRRMODNET
ENTRECOTEKAM FRA TRONDHEIM
rødbete / steinsopp / trøffelsjy
100g / 250,-
/
NORSKE OSTER MED GARNITYR OG KNEKKEBRØD
160,-
SKORSONNEROT
creme fraiche / solbær / malt
135,-
SJOKOLADE
hasselnøttpraline / tindvedsorbet / pistasje
140,-
SJOKOLADE
hasselnøttpraliné / kaffe / sjokolade "bavaroise"
135,-
/
"KAFFEKOS"
cookie / parfait på honning og melk
55,-
FINANCIER
55,-
/
LITT FYR 595,-
Drikkepakke 595,-
FULL FYR 745,-
Drikkepakke 745,-
FYR BISTRONOMI & BAR
Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no
FYR BISTRONOMI
& BAR
Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no
FYR BISTRONOMI & BAR
Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no
FYR BISTRONOMI & BAR
Underhaugsveien 28 – 0354 Oslo
+47 45 91 63 92
booking@fyrbistronomi.no
ÅPNINGSTIDER
man–tors: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.30)
fre–lør: 12.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl 21.30)
søn: Hvildag
ÅPNINGSTIDER
man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet har en pause mellom
16.00 og 17.00 og stenger kl. 22.00)
Søndag stengt
ÅPNINGSTIDER
man–ons: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 22.00)
tors–lør: 12.00–01.00
(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00 og stenger kl. 23.00)
søndag er hviledag
ÅPNINGSTIDER
man–tors: 17.00–00.00
(kjøkkenet stenger kl. 21.30)
fre–lør: 12.00–00.00
(kjøkkenet tar en pause 16.00-17.00, og stenger kl. 22.00)
søndag er hviledag