Den deilige danske tradisjonen med høye og fyldige ´smørrebrød´ har funnet veien til vår lunchmeny. Brødet skal såvidt synes, og det skal være godt med godsaker på toppen. Vi anbefaler 2-3 pr person, og gjerne med noen av tilbehørene våre. Er det stemning for det, har vi også mye godt brygg og snaps for å få hele opplevelsen.

«SMØRREBRØD»

Vi anbefaler 2-3 pr person //

BETER
fetaost / hasselnøtter / bringebær
(HV/M/E/HAS)
85,-

MATJESSILD
marinert egg / dill / nøttesmør
(E/HV/M)
95,-

TARTAR AV OKSE
(E/HV/SEN)
kapers / urtemajo / pepperrot
95,-

HÅNDPILLEDE REKER
(HV/SH/E)
sitronmajones / egg / dill
120,-

/

KALD

«BUTCHERS CUT»
 sopp / brønnkarse / rødløk
(M/HV/SU/SEN)
120,-

FRITERT RØDSPETTE
remoulade / dill / eple
(HV/M)
120,-

/

 VARME

MAJONES 
gressløkmajones, sitronmajones eller hasselnøttmajones
(E/HAS)
35,-

MARINERTE OLIVEN
75,-

FRITERTE MANDLER
75,-

EKEBLADSALAT MED SENNEPSVINAIGRETTE
(SEN/S)
55,-

HJEMMELAGET PICKLES // 
65,-

/

 SIDES

ØSTERS X 3
citronette / eplegranité
(S/BL)
145,-

TRONFJELL CROQUETTER
3 stk.
(HV/M/SUL)
105,-

NORSK CHARCUTERIE
Utvalg av norsk spekemat
(HV)
165,-

NORSKE OSTER
marmelade / f rukt, -og nøttebrød
(HV/S/M)
165,-

/

ANNET GODT

BELGISK VAFFEL
Bringebær / Havre- is
(HV/M)
120,-

/

SØTT

ALLERGENER

BL/BLØTDYR SH/SKALLDYR E/EGG
HV/HVETE BY/BYGG RU/RUG HA/HAVRE 
M/MELK SEL/SELLERI SEN/SENNEP
S/SVOVEL SOY/SOYA SAN/SPOR AV NØTTER 
HAS/HASSELNØTT MAN/MANDEL